În Agârbiciu, e o comunitate de oameni care îl iubesc pe Dumnezeu și care i se închină Lui. În biserica Baptistă vei întâlni oameni simpli, sinceri și ospitalieri. Orice om în căutarea unei oaze de liniște sufletească este primit și acceptat.

Noi ne străduim să arătăm oamenilor din jur o dragoste cum și Mântuitorul ne-a arătat nouă, în acest fel veți avea parte de o dragoste necondiționată și de simplitatea credinței sincere în Dumnezeu.

Ne preocupă și adulții și copiii sau tinerii. Cei în vârstă vor găsi în Biserica Baptistă din Agârbiciu un loc de liniște și hrană spirituală într-o părtășie frățească. Vor găsi un sprijin în încercarea de a se apropia de Dumnezeu, vor găsi căldura și suportul spiritual necesar unei vieți de credință crescânde.

Copiii vor găsi programe dedicate lor. Învățătorii de copiii se ocupă îndeaproape de ei, îi învață lecții despre Dumnezeu, despre moralitate, despre lucrurile importante în viață, toate împletite cu cântecele, jocuri și joacă.

Vă invităm să ne vizitați, fie că sunteți în căutarea unui loc în care să vă apropiați de Dumnezeu, fie că doriți să vă aduceți închinarea lui Dumnezeu.

Vă așteptăm!